Kód: 114/250 114/500 114/100 114/ZRN 114/251 114/501 114/506 114/ESP 114/252 114/502 114/507 114/TUR 114/253 114/503 114/508 114/FIL2 114/254 114/504 114/509 114/FRE 114/255 114/505 114/510 114/MOC Zvolte variantu

Columbia Excelso EP Excelso, Finca Los Alpes

230 Kč 450 Kč 880 Kč 95 Kč 230 Kč 450 Kč 880 Kč 95 Kč 230 Kč 450 Kč 880 Kč 95 Kč 230 Kč 450 Kč 880 Kč 95 Kč 230 Kč 450 Kč 880 Kč 95 Kč 230 Kč 450 Kč 880 Kč 95 Kč od 95 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem Momentálně nedostupné Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem Momentálně nedostupné Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem Momentálně nedostupné Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem Skladem Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem Skladem Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta:

Producent: Drobní pěstitelé

Chuť a vůně: kyselost citrónová, hladká plná chuť, podobná červeným bobulím, červené jablko, karamel 

Zpracování: Promývaná

Odrůda: Caturra

Klasifikace: EP

Region: Huila

Nadmořská výška: 1300 - 1950 m.n.m.

 Chuť a vůně: Hladké vyvážené tělo, vanilka, pomeranč, hrozny, velice vyvážené hladké tělo.

SCA: 84,25

Kategorie: Káva Arabika

 

Kolumbie – Káva z regionu Huila

Pokud hledáte výjimečnou kávu, Kolumbie by vám rozhodně neměla uniknout. Její pověst vysoké kvality je výsledkem tvrdé práce a vynikajících podmínek pro pěstování. Kolumbijské kávy jsou ovlivněny jedinečnou topografií – třemi pohořími And, které vytvářejí různé mikroklimaty, ideální pro produkci špičkové kávy.

Region Huila, nacházející se v jižní části Kolumbie, je místem, kde se pohoří Andy rozdělují na tři části: západní, centrální a východní Andy, které sahají až na sever Kolumbie. Mezi východními a centrálními Andami protéká řeka Magdalena směrem k pobřeží Karibiku, zatímco mezi centrálními a západními Andami teče řeka Cauca, která se vlévá do řeky Magdalena v karibských pláních. Půda v této oblasti je vulkanického původu, což je ideální pro pěstování vysoce kvalitní kávy.

Díky své geografické poloze blízko rovníku má Kolumbie minimální sezónní rozdíly. Různorodé nadmořské výšky a mikroklimata, které vytvářejí řeky a horské pásy, způsobují, že se sklizeň v regionu Huila koná několikrát ročně, na rozdíl od jiných kávových oblastí.

Tato káva „Los Hibiscos“ je typická pro vysokou kvalitu kávy z Huily a nabízí nádherné tóny vína a sladkosti.

Chuťový profil:

  • Víno
  • Sladké tóny
  • Harmonický závěr

Objevte krásu kolumbijské kávy z regionu Huila, která vyniká svou komplexností a plnou chutí.

Výrobce: Petra Kyndlová Východní 2611, Česká Lípa /

Pražírna Kafe Laky, se sídlem: U Vodního hradu 2974, Česká Lípa. Ič: 08281360

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: