Kód: 114/250 114/500 114/100 114/ZRN 114/251 114/501 114/506 114/ESP 114/252 114/502 114/507 114/TUR 114/253 114/503 114/508 114/FIL2 114/254 114/504 114/509 114/FRE 114/255 114/505 114/510 114/MOC Zvolte variantu

Columbia Excelso EP Excelso, Finca Los Alpes

260 Kč 520 Kč 1 040 Kč 110 Kč 260 Kč 520 Kč 1 040 Kč 110 Kč 260 Kč 520 Kč 1 040 Kč 110 Kč 260 Kč 520 Kč 1 040 Kč 110 Kč 260 Kč 520 Kč 1 040 Kč 110 Kč 260 Kč 520 Kč 1 040 Kč 110 Kč od 110 Kč
Skladem (5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem Momentálně nedostupné Skladem (5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem Momentálně nedostupné Skladem (1 ks) Skladem (>5 ks) Skladem Momentálně nedostupné Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem Skladem Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem Skladem Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta:

Producent: Drobní pěstitelé

Chuť a vůně: kyselost citrónová, hladká plná chuť, podobná červeným bobulím, červené jablko, karamel 

Zpracování: Promývaná

Odrůda: Caturra

Klasifikace: EP

Region: Huila

Nadmořská výška: 1300 - 1950 m.n.m.

 Chuť a vůně: Hladké vyvážené tělo, vanilka, pomeranč, hrozny, velice vyvážené hladké tělo.

SCA: 84,25

Kategorie: Káva Arabika
EAN: Zvolte variantu

 

Kolumbie – Káva z regionu Huila

Pokud hledáte výjimečnou kávu, Kolumbie by vám rozhodně neměla uniknout. Její pověst vysoké kvality je výsledkem tvrdé práce a vynikajících podmínek pro pěstování. Kolumbijské kávy jsou ovlivněny jedinečnou topografií – třemi pohořími And, které vytvářejí různé mikroklimaty, ideální pro produkci špičkové kávy.

Region Huila, nacházející se v jižní části Kolumbie, je místem, kde se pohoří Andy rozdělují na tři části: západní, centrální a východní Andy, které sahají až na sever Kolumbie. Mezi východními a centrálními Andami protéká řeka Magdalena směrem k pobřeží Karibiku, zatímco mezi centrálními a západními Andami teče řeka Cauca, která se vlévá do řeky Magdalena v karibských pláních. Půda v této oblasti je vulkanického původu, což je ideální pro pěstování vysoce kvalitní kávy.

Díky své geografické poloze blízko rovníku má Kolumbie minimální sezónní rozdíly. Různorodé nadmořské výšky a mikroklimata, které vytvářejí řeky a horské pásy, způsobují, že se sklizeň v regionu Huila koná několikrát ročně, na rozdíl od jiných kávových oblastí.

Tato káva „Los Hibiscos“ je typická pro vysokou kvalitu kávy z Huily a nabízí nádherné tóny vína a sladkosti.

Chuťový profil:

  • Víno
  • Sladké tóny
  • Harmonický závěr

Objevte krásu kolumbijské kávy z regionu Huila, která vyniká svou komplexností a plnou chutí.

Výrobce: Petra Kyndlová Východní 2611, Česká Lípa /

Pražírna Kafe Laky, se sídlem: U Vodního hradu 2974, Česká Lípa. Ič: 08281360

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola